Tip-tip orang berjaya

Mereka kongsikan cara yang mereka gunakan.

Tip-Tip berguna dari pemenang bulanan

CHAN KAI SERN

* Ke-3 Tajaan Tertinggi Dec 2016 -(Menaja seramai 37 orang dalam masa sebulan).

Simkad Tone Excel Pertama sekali saya ingin mengucapkan terima kasih kepada tone group sebab adakan program passive income ini yang mantap .

Memang ini bisnes terbaiklah diseluruh dunia. Saya baru join program ini selama 6bulan. Income saya increase dari 500 sebulan, ke 1500 dan sekarang dah 3000+. Baru 6bulan. Tiada cert pengajian tinggi, lepasan spm je. Jadi bisnes ini memang siapa pon boleh buat. Siapa usaha siapa dapat. Jadi saya memang yakin dengan apa yg saya buat sekarang. Saya akan continue berjuang.

Tips untuk bisnes ini adalah berkonsisten. Iklan di facebook setiap hari, terang kepada orang setiap hari, sebarkan kelebihan simkad ini setiap hari. Dengan berkonsisten, Saya yakin income saya akan mencecah berpuluh2 ribu setiap bulan seperti kakak2 abang2 dibawah

Kepada downline2 saya yg masih struggle dalam bisnes ini. saya harap anda semua x gv up dan terus berjuang. Bukan untuk orang lain, tapi untuk diri sendiri

Kepada orang yg belom join Jadilah pengguna bijak bukan pengguna setia

Dah tiba masa untuk anda kayakan diri sendiri daripada terus kayakan tauke2 kepada simkad yang anda pakai sekarang

Sekian Terima Kasih.
CHAN KAI SERN


Muhammad Iqmal Hakim

* Naib Juara Tajaan Tertinggi Dec 2016 -(Menaja seramai 47 orang dalam masa sebulan).

Simkad Tone Excel Bagaimana saya boleh buat penajaan yg tertinggi kerana saya selalu perbanyakkan iklan saya setiap hari di laman sosial seperti facebook,wechat dan lain-lain lagi.

Kemudian,saya terangkan kepada mereka kerja sekali, dapat berkali-kali. Satu kali kerja memperkenalkan sahaja, 5,10,20,30 tahun mereka guna simkad tu, itulah pasif income anda selama 5,10,20,30 tahun.

Seterusnya, saya terangkan bonus-bonus TONE EXCEL. Ada 4 Jenis Bonus dalam TONE EXCEL ini Seperti :
Bonus Fast Track
Pendapatan komisyen Tambah Nilai
Bonus Tahun Baru
Bonus cash back

Terangkan kepada prospek supaya mereka faham

Simkad Tone Excel Seterusnya,saya terangkan kebaikan TONE EXCEL berbanding dgn simkad biasa kerana simkad TONE EXCEL memberi PA Insurance RM50,000 (eTiQa) kepada ahlinya. Lepas itu,mereka berasa lebih yakin ..saya bgi gambar-gambar dan video tesmoni TONE EXCEL yg telah mencapai income berpuluh-puluh ribu setiap bulan..

Nasihat saya kepada yg belum sertai tone excel ialah Jom sertai TONE EXCEL kerana TONE EXCEL syarikat yg sangat kukuh. Company kami ialah :
ToneExcel Gabungan Company Gergasi - Celcom, TuneTalk, AIR ASIA, Tone Group, Tune Hotel Produk kami ialah Simkad ToneExcel


Fung Ka Ket

* Champion Tajaan Tertinggi Dec 2016 -(Menaja seramai 81 orang dalam masa sebulan).
* Naib Juara Tajaan Tertinggi Nov 2016 -(Menaja seramai 45 orang dalam masa sebulan).

Simkad Tone Excel Saya buat penajaan yang tinggi dengan cara sharing konsep senang bagi setiap orang. Sebab konsep senang mudah diingat. Konsepnya ialah sharing dulu tentang kerja Toneexcel ini ialah kerja secara online saja, kita hanya perlu buat copy paste sahaja, jadi mereka dengar akan berminat. Lepastu kita kena sharing kebaikan Komisyen dibagi oleh Tone excel iaitu income secara seumur hidup ( kerja sekali, untung berkali2 ), lepas mereka dengar akan berminat lagi. lepastu kita kena sharing je kebaikan Tone Excel Simkad. Bandingkan kelebihan guna simkad Toneexcel sama simkad biasa.

Suruh mereka imaginekan berapa kita dah bayar teleco lama (ribu ringgit) tapi tak dapat apa2. Lepastu kita sharing testimony kita apa yg kita dapat.

Galak mereka join hari ini supaya untung awal, next bulan tak buat apa2 pun ada Komisyen. Lepastu mereka yg betul 2 minat akan join.

Rakan2 yang belom join Tone Excel kena join hari ini & sekurang juga sebab kita hanya buat kerja ni rajin 1 bulan saja dah boleh dapat Komisyen seumur hidup, xpayah kerja di luar lagi, jadi lepas quit kerja, kita ada free time, ada masa lebih lagi untuk berusaha supaya Komisyen kita meningkat lagi, kita boleh menjalani kehidupan yang kita nak. Awal join, awal untung. Terima Kasih kerana join Tone Excel !


Tan Pei Li

* Ke-3 Tajaan Tertinggi Nov 2016 -(Menaja seramai 44 orang dalam masa sebulan).

Simkad Tone Excel Cara untuk taja banyak downline adalah buat iklan setiap hari kat fb, wechat tanpa alasan.

Nasihat untuk orang baru adalah tak perlu tunggu sampai minat baru buat bisnes ni, simkad yang tak boleh dapat duit pun sudah guna berapa tahun, kira top up saja sudah jauh lebih daripada modal sim itu

Webreplika ini atas karangan Mazelan Abas, dan dibawakan kepada anda oleh:
Fadzil Amri
010 533 9160 (whatsapp/wechat/sms/call)™
Member IDP: 121201

Saya ingin berjaya bersama-sama ANDA dalam Tone Excel ini. Hubungi saya segera.

Kembali ke Muka Utama.