Berita Tergempar menyambut tahun 2013
Tambahan Bonus Tahunan untuk kesemua agen TuneTalk / ToneExcel selain dua bonus yang sedia ada. (Fast Track dan Komisyen Topup)
1) Mulai bulan January 2013, ToneExcel telah menambah satu lagi bonus kepada kita, iaitu bonus tahunan yang akan dikira setiap bulan.

WOW memang hebat, seperti terjumpa durian runtuh.

Bonus bulanan akan dikira berdasarkan penajaan kita sendiri setiap bulan, dan ia akan dikumpulkan dan diberikan kepada kita pada bulan January tahun berikutnya.

Jika anda menaja (direct sponsor)
1 orang, anda akan dapat bonus tambahan sebanyak 5% dari jumlah keseluruhan komisyen Topup anda bulan itu.
2 orang, anda akan dapat bonus tambahan sebanyak 10% dari jumlah keseluruhan komisyen Topup anda bulan itu.
5 orang, anda akan dapat bonus tambahan sebanyak 15% dari jumlah keseluruhan komisyen Topup anda bulan itu.
10 orang, anda akan dapat bonus tambahan sebanyak 20% dari jumlah keseluruhan komisyen Topup anda bulan itu.

Contohnya:
Jika komisyen bulanan anda setiap bulan sudah mencecah RM2,000
Jika bulan January2013 anda taja 2 orang direct sponsor, maka bonus anda bulan tersebut adalah 10%x2,000=RM200
Jika bulan Febuary2013 anda taja 10 orang direct sponsor, maka bonus anda bulan tersebut adalah 20%x2,000=RM400
Jika bulan Mac2013 anda taja 1 orang direct sponsor, maka bonus anda bulan tersebut adalah 5%x2,000=RM100
Jika bulan April2013 anda tidak menaja sesiapa pun, maka bonus anda bulan tersebut adalah 0%x2,000=Kosong
Jika bulan May2013 anda taja 5 orang direct sponsor, maka bonus anda bulan tersebut adalah 15%x2,000=RM300
sehinggalah kebulan Desember2013 bonus tersebut akan dikumpulkan di bank in kan kedalam akaun anda pada bulan January 2014.

Banyak tu....... itu kalau komisyen anda maintain RM2,000 tapi kalau ia makin naik, maka bonus tersebut juga maknanya akan makin naik. Itu tak termasuk fast track bonus, jika total selama setahun tersebut anda taja 60 orang x RM 20 = RM1,200 itu dah tentu dapat.

Rugi betul siapa yang tak buat bisnes ToneExcel ini!

2) Ada lagi bonus tambahan, jika komisyen topup anda sekarang adalah RM2,000, anda promote dan promote lama2 komisyen anda makin naik, jika kenaikkan tersebut mencecah RM1,000 iaitu komisyen topup anda menjadi RM3,000, maka bagi orang Islam, anda akan diberikan pakej umrah percuma bersama duit poket tambahan. Jika Serivice center, kenaikan adalah RM1,200 baru anda layak. Bagi penganut agama lain, pakej lawatan keagamaan ketempat suci anda akan diumumkan oleh ToneExcel dalam masa terdekat.

WOW, apa lagi yang anda tunggu, kembangkan wilayah anda, pencen anda akan bertambah, fast track bertambah, bonus bertambah, dan melawat tempat keagamaan lagi secara percuma... tak tahu apa nak cakap lagi. Selama 2 tahun setengah saya mengenali ToneExcel, ToneExcel tak pernah memberikan janji-janji kosong, Thank You ToneExcel.

3) Pada bulan Oct/Nov 2013 sesiapa yang layak akan mendapat pakej percutian ke Perth, Australia selama 4 hari 5 malam beserta wang saku.

TuneTalk/ToneExcel terbaik !

Anda sudah bersedia untuk menambahkan pendapatan anda di ToneExcel, jangan tunggu lagi 2013 adalah tahun anda.

Saya doakan semoga anda berjaya mencapai apa yang dihajati. Jangan tunggu sehingga semua orang sudah menjadi pengguna toneexcel, waktu itu nak buat promosi pun payah !

Terima Kasih
Mazelan Abas
Admin ToneexceldotBiz
010-5232047