Website ini dibawakan oleh  Mazelan Abas  Tel:011-3533 8694 
| Home | Beli-SimKad | Aktif-Simkad | Soal/Jawab | Hubungi | Testimonial | Berita | List Agen | Upgrade | Video | Login |
Berita Perkembangan Biz WOW Referral Program
Muka Surat 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7

Berita Mengenai Tunetalk-ToneExcel
Muka Surat 2
Selasa 7/1/2012
Selamat sejahtera semua.

Belum terlambat nak ucapkan selamat tahun baru rasanya, terlewat seminggu. Semoga tahun ini membawa kebaikan kepada kita sekeluarga.

Sempena memulakan tahun baru, bermula dari 1.1.2012 - ToneExcel telah bermurah hati menambah baik peratusan komisyen yang diberikan kepada kita.

Jika dulu, asalkan kita topup minima sebulan RM20, maka kita layak mendapat komisyen 6%, 3% dan 11%.

Sekarang, terdapat sedikit penambahan:
Jika kita topup dalam sebulan diantara R20-RM79, maka kita layak mendapat komisyen seperti biasa, Level 1 (6%), Level 2 (3%) dan Level 3 (11%), tetapi

Jika kita toup dalam sebulan, sama atau lebih besar dari RM80, maka kita layak mendapat komisyen, Level 1 (8%), Level 2 (3%) dan Level 3 (13%) !! Wow naik tu! Jadi kalau dulu kita biasa topup hanya RM20 sahaja, dan sekarang kita topup lebih RM80, dan network kita pun buat perkara yang sama, topup lebih RM80, maka komisyen kita mungkin akan naik 5 kali ganda berbanding sekarang !!

Jangan lupa sampaikan berita ini kepada semua network anda !!

Tapi nasihat saya, topuplah tunetalk/toneexcel ini pada kadar penggunaan anda, jangan tingkatkan beban. Kalau sebelum ini, panggunaan prepaid kita hanya RM20 sahaja sebulan, tak perlu kita kejar komisyen RM80 tersebut, memadai hanya topup sekadar keperluan, tetapi jika kita memang topup tiap2 bulan lebih RM100 lah katakan, topup lah RM100 dalam tunetalk/toneexcel ini, jangan topup kat handphone jenis lain pula. Rugilah anda, sebab mentaliti tersebut akan diwarisi oleh downline anda nanti. Anda juga yang mendapat komisyen yang sedikit.

Terima Kasih.
Admin ToneExcelDotBIZ
010-5232047


Selasa 13/12/2011
Selamat sejahtera.

28.12.2011, ToneExcel telah memanggil kesemua service centre untuk hadir sesi penerangan di Sri Petaling. Saya rasa mereka nak umumkan peningkatan komisyen tu, walau bagaimana pun, sama-sama kita tunggu laporan saya pada 29hb nanti, lepas meeting la tu.

Satu perkaran lagi, ada yang tanya saya mengapa kertas kecil untuk topup tu sudah tiada. Ini disebabkan ToneExcel telah masukkan terus RM30 tu kedalam simkad yang kita beli, jadi tak perlu topup lagi. Cuma jangan lupa setiap kali kita aktifkan simkad tersebut, terus buat satu sms kemana-mana nombor untuk melengkapkan proses pengaktifannya.

Terima Kasih.
Admin ToneExcelDotBIZ
010-5232047


Khamis 8/11/2011
Selamat sejahtera.

Beberapa hari lepas saya terdengar khabar angin yang amat boleh dipercayai dari pengarah-pengarah ToneExcel sendiri. Dalam masa terdekat ToneExcel akan menambah baik komisyen 6%, 3% dan 11% yang ada sekarang. Kepada sistem topup, maknanya, MUNGKIN kalau kita topup RM30 contohnya, kita layak mendapat komisyen 6,3,11. Kalau kita topup RM50 contohnya, kita layak dapat komisyen yang lebih tinggi, begitulah seterusnya. Bagi saya ini berita yang sangat menggalakkan. Ia akan meningkatkan komsiyen yang kita perolehi sekarang secara mendadak. WOW bertambah rezeki kita, insyaAllah.

Jadi jangan tunggu lagi, tingkatkat usaha kita untuk mewar-warkan program ini kepada orang lain. Kita hanya tunggu pengumuman secara terperinci dari ToneExcel.

Terima Kasih.
Admin ToneExcelDotBIZ
010-5232047


Khamis 8/11/2011
Selamat sejahtera.

Baru sebentar tadi saya menghubungi Customer Care TuneTalk (0105001333), mereka mengatakan yang Tunetalk sekarang tidak menggunakan insuran dari Etiqa Maybank lagi, dan pengumumannya akan dibuat didalam website tidak lagi lagi. Institusi insuran yang yang akan ditugaskan masih belum diketahui lagi.

Adus... kena ubah semua video la pulak.

Terima Kasih.
Admin ToneExcelDotBIZ
010-5232047

Rabu 7/08/2011
Selamat sejahtera.

Mungkin ada yang belum mengetahui lagi dimana ToneExcel telah menaikkan jumlah simkad yang perlu dibeli untuk melayakkan kita menjadi Service Centre. Dulu syarat kelayakkan adalah 200 keping, sekarang telah meningkat kepada 220 keping.

Satu lagi, semalam sahaja saya dapati keahlian peserta dalam ToneExcel ini sudah mencecah 78,360... wow begitu pantas dan begitu ramai yang sudah menyertai program ini. Jadi pastikan ahli keluarga kita yang pakai handphone, rakan-rakan sekerja yang pakai handphone, jiran-jiran yang pakai handphone, dapat berita yang hebat ini daripada anda, supaya mereka dapat didaftarkan didalam network anda. Beritahu mereka, suka tak suka, mereka tetap pakai handphone. Daripada habis duit bayar bil/prepaid, lebih baik dapat duit.

Saya yakin pada perhujung tahun depan, toneexcel berjaya mencapai sasaran 250,000 ahli berdaftar. Semoga kita termasuk didalam senarai tersebut.

Terima Kasih.
Admin ToneExcelDotBIZ
010-5232047


Jumaat 18/11/2011
Selamat sejahtera.

Nampaknya menggerakan sesuatu perniagaan MLM tetapi bukan dengan cara MLM memang merupakan satu cara yang berkesan. Anda boleh mempromosikan perniagaan tunetalk/toneexcel ini 100% secara online melalui facebook, twitter, iklan percuma, email dan macam2 lagi yang tidak mengeluarkan kos yang banyak atau boleh dikatakan tiada langsung. Amat tidak berfaedah jika kita melalukan sesuatu perniagaan online/MLM/networking, dapat komisyen RM1000 tapi duit yang dihabiskan untuk keluar 'modal' lebih daripada itu.

Saya juga ingin mengucapkan tahniah kepada En. ZULKIFLY SAMAD kerana menjadi salah seorang SC terbaik, yang paling seronoknya dia juga menjalankannya secara 100% online.



Tahniah untuk semua rakan-rakan yang berusaha mengembangkan perniagaan Tunetalk/ToneExcel ini.

Semoga tahun 2012 perniagaan anda akan lebih besar dan berkembang.

Hasilnya adalah untuk anda sendiri. Pinjam kata2 seorang sahabat saya dari Melaka:

"Enam bulan saya buat biz ini betul-betul, sekarang saya dah dapat pencen sama dengan pencen saya 20 tahun didalam askar dahulu. Dan sekarang saya ada dua pencen"

Untuk melihat berita selanjutnya anda boleh melihat di website rasmi toneexcel
http://toneexcel.com/?content=2011topbrsc

Contoh sahabat yang menjalankan secara online:





Terima Kasih.
Admin ToneExcelDotBIZ
010-5232047

Jumaat 18/11/2011
Selamat sejahtera.
Jika ada rakan-rakan yang menghadapi masalah untuk promote web replika seperti ini http://toneexcel.biz/index.php?id=XXXXX didalam facebook, hubungi saya di email untuk dapatkan satu divert website seperti ini http://www.tunetalk.ws/8694.php
Setakat ini, website dari domain ini boleh melepasi iklan difacebook.
Email saya: mazelan.abas@gmail.com

Terima Kasih.
Admin ToneExcelDotBIZ
010-5232047

Selasa 10/8/2011
Selamat sejahtera.
Ramainya lagi yang tak update bank info, kalau nak dapat komisyen pada ~21hb Ogos ni, cepat2 la update bank info. Sekiranya ada masalah hubungi segera 010-5000 969

Terima Kasih
Admin ToneExcelDotBIZ
010-5232047

Member ID Name Reason
M91-M-20237 noorliah@sh.noora bt d SALAH MAKLUMAT BANK
M91-M-23044 mohd shaifudin b moham SALAH MAKLUMAT BANK
M91-M-25631 MUHAMAD HISAMUDIN BIN AHMAD AMIN- TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-28895 SAHROL NIZAM BIN YIM- TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-28970 AMIRNORDIN BIN YAHYA- TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-29799 Hasnah Binti Don TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-31042 NORINI BT MAT ISA TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-32105 HASNAH BINTI HARIS- TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-32114 MUNAWAR BIN DIN- TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-32808 Christina Mosiol TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-33686 HAMDAN BIN MAT HASHIM- TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-34706 ZAINI BINTI ZAINAL ABIDIN TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-35899 Norhayati binti Masrun TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-37928 latifah binti omar TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-39202 RUSLAN BIN MASSA TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-39451 Hapsan Bin Mohd Johani TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-41530 Iskandar Zulfirdaus bin Abdul Wahab TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-41590 ahmad faris saad TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-41596 Samsul Bin Samsam TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-43535 Zainal Abidin bin Mohammad Salleh TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-44110 zuraidah binti baharom TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-44500 SHEILA BHASKARAN TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-45106 sazali TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-45928 Khamellia Fadira Binti Mumin TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-47192 BIBI SALAMIAH BINTI ARSHAD TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-47196 MOHAMED SALJI BIN OSMAN TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-47204 SABRI BIN HAJI JAMAHARI TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-48000 norafidah binti marsidikon TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-48005 norhazlina binti zulkifli TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-48556 MOHD NASIR BIN ISMAIL TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-49541 NORJAREENA BINTI JALIL TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-54586 SAALINA BINTI HASIM TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-54873 Ahmad zakuan bin mohamad TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-54885 Pg Marzuki SALAH MAKLUMAT BANK
M91-M-55430 RIDHWAN SYAH TIADA MAKLUMAT BANK
M91-M-56707 wan saiful anam bin wan omar SALAH MAKLUMAT BANK
M91-M-45208 rokiah binti osman SALAH MAKLUMAT BANK

Selasa 2/8/2011

Selamat sejahtera.
Pihak ToneExcel akan mengadakan lawatan dan majlis penerangan dikawasan dibawah ini. Jika anda mempunyai kelapangan, dijemput untuk menghadirinya dan bawalha rakan-rakan sekali.

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi 010-5000 969

Terima Kasih.
Admin ToneExcelDotBIZ
010-5232047

Venue : Leadership Training - CARLTON STAR HOTEL SEREMBAN
Date : 05 August 2011
Time : 8.00p.m - 10.30p.m
Venue Address : NO. 47, JALAN DATO' SHEIKH AHMAD, 70000 SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
Contact : 06-7625336/06-7625337

Venue : Sipitang, Sabah
Date : 19 August 2011
Time : 8.00p.m - 10.00p.m
Venue Address : To be advised
Contact : 010-5000969

Venue : Keningau, Sabah
Date : 20 August 2011
Time : 10.00a.m - 12.00p.m
Venue Address : To be advised
Contact : 010-5000969

Venue : Dewan Parish Hall Geraja St. Augustine, Kinarut, Sabah
Date : 20 August 2011
Time : 3.00p.m - 5.00p.m
Venue Address : Jalan Lama Papar-KK, 88200, Kota Kinabalu
Contact : 010-5222969

Venue : Courtyard Hotel, Kota Kinabalu, Sabah
Date : 20 August 2011
Time : 8.00p.m - 10.00p.m
Venue Address : G-800 1 Borneo Hypermall Jalan Ums, 88450 Menggatal
Contact : 010-5000969

Venue : The Lime Tree Hotel, Kuching, Sarawak
Date : 21 August 2011
Time : 8.00p.m - 10.00p.m
Venue Address : Lot 317 Abell Road, 93100 Kuching, Sarawak
Contact : +6082-414600

Venue : Simanggang, Sarawak
Date : 22 August 2011
Time : 9.00a.m - 10.30a.m
Venue Address : To be advised
Contact : 010-5000969

Venue : Saratok, Sarawak
Date : 22 August 2011
Time : 1.00p.m - 2.00p.m
Venue Address : To be advised
Contact : 010-5000969

Venue : Sarikei, Sarawak
Date : 22 August 2011
Time : 3.30p.m - 4.30p.m
Venue Address : To be advised
Contact : 010-5000969

Venue : Premier Hotel, Sibu Sarawak
Date : 22 August 2011
Time : 8.00p.m - 10.00p.m
Venue Address : Sarawak House Complex, P.O.Box 1064, Jalan Kampung Nyabor, 96000 Sibu, Sarawak
Contact : +6084-323222

Venue : Selanggau, Sarawak
Date : 23 August 2011
Time : 11.00a.m - 1.00p.m
Venue Address : To be advised
Contact : 010-5000969

Venue : Kemena Hotel, Bintulu, Sarawak
Date : 23 August 2011
Time : 8.00p.m - 10.00p.m
Venue Address : No. 7766, Jln Sultan Iskandar, Forego Jaya, 97000 Bintulu, Sarawak
Contact : +6086-319222

Venue : Mega Hotel, Miri, Sarawak
Date : 24 August 2011
Time : 8.00p.m - 10.00p.m
Venue Address : Lot 907, Jalan Merbau, 98000 Miri, Sarawak
Contact : +6085-432432
Khamis 28/7/2011
Salam Sejahtera rakan2 semua.

Sekiranya ada kelapangan, diminta dapat luangkan sedikit masa membaca artikel yang saya siapkan diruangan ini. Semoga dapat membantu serba sedikit pengetahuan kita didalam bisnes2 seperti ini.
http://www.automlmanda.ws/ar8.php
http://www.automlmanda.ws/ar11.php

Sekian terima kasih
Rabu 27/7/2011
Salam Sejahtera rakan2 semua.

ToneExcel ada beritahu saya terdapat beberapa simkad dibeli oleh kita, sudah aktifkan dekat tunetalk tetapi tak daftar downline/affiliate. Rugi la sikit, guna simkad tunetalk/toneexcel tapi tak registerkan downline. Kalau mereka topup, tak ada siapa yang akan dapat komisyen. Jika no dibawah ini salah seorang downline anda, registerkan cepat.
SIM SERIAL CONTACT NO ACTIVATION DATE
80037337 010-5332159 29-Apr-11
80031645 010-7947669 18-Apr-11
80035391 010-7872890 16-Apr-11
80053568 010-5196690 3-Apr-11
 
Terima Kasih
 
Rabu 27/7/2011

Salam dari Tone Excel!
 
Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa Tone Excel telah mengumumkan perayaan Ulang tahun Pertama pada Jumaat -14.10.2011 di Penang Pulai Mutiara!

Rakan-rakan semua di jemput hadir. Boleh kita semua jumpa di sana.
 
Untuk merayakan acara istimewa ini, sila rujuk kepada lampiran untuk maklumat lanjut selanjutnya. Klik Disini

Jika anda ingin mendapat penjelasan lanjut, jangan teragak-agak untuk menghubungi mereka di 010 5000 969

Jangan tak datang, banyak hadiah, cabutan bertuah dan hadiah mistery menunggu ada.

 
Rabu 20/7/2011
Salam kepada sahabat semua,
Nama2 dibawah belum lagi betulkan Bank Info dalam Member Area
Duit nak masuk tu, tak mahu duit ke?? Walau macamana pun, bagi saya ia bagus, baru dapat tahu yang semakin ramai dah mula dapat komisyen dalam biz ini.

Member ID  Name   Reason
M91-M-20237  noorliah@sh.noora bt d  WRONG BANK INFO
M91-M-23044  mohd shaifudin b moham  WRONG BANK INFO
M91-M-22922  ZAKARIA BIN ISMAIL  ACC NOT FOUND
M91-M-25631  MUHAMAD HISAMUDIN BIN AHMAD AMIN-  No Bank info
M91-M-28895  SAHROL NIZAM BIN YIM-  No Bank info
M91-M-28970  AMIRNORDIN BIN YAHYA-  No Bank info
M91-M-29799  Hasnah Binti Don  No Bank info
M91-M-32105  HASNAH BINTI HARIS-  No Bank info
M91-M-32114  MUNAWAR BIN DIN-  No Bank info
M91-M-33686  HAMDAN BIN MAT HASHIM-  No Bank info
M91-M-34706  ZAINI BINTI ZAINAL ABIDIN  No Bank info
M91-M-37928  latifah binti omar  No Bank info
M91-M-39202  RUSLAN BIN MASSA  No Bank info
M91-M-39451  Hapsan Bin Mohd Johani  No Bank info
M91-M-41530  Iskandar Zulfirdaus bin Abdul Wahab  No Bank info
M91-M-41590  ahmad faris saad  No Bank info
M91-M-41596  Samsul Bin Samsam  No Bank info
M91-M-43535  Zainal Abidin bin Mohammad Salleh  No Bank info
M91-M-44110  zuraidah binti baharom  No Bank info
M91-M-44500  SHEILA BHASKARAN  No Bank info
M91-M-44668  NOOR HAYATI BINTI ABDUL MUTALIB  BANK INFO INCOMPLETE
M91-M-45106  sazali  No Bank info
M91-M-47192  BIBI SALAMIAH BINTI ARSHAD  No Bank info
M91-M-47196  MOHAMED SALJI BIN OSMAN  No Bank info
M91-M-47204  SABRI BIN HAJI JAMAHARI  No Bank info
M91-M-48000  norafidah binti marsidikon  No Bank info
M91-M-48005  norhazlina binti zulkifli  No Bank info
M91-M-49541  NORJAREENA BINTI JALIL  No Bank info
M91-M-45208  rokiah binti osman  WRONG BANK INFO
M91-M-45928  Khamellia Fadira Binti Mumin  No Bank info
M91-M-48556  MOHD NASIR BIN ISMAIL  No Bank info
M91-M-52395  mohamad yusof bin mohd rashid  No Bank info
M91-M-52414  mohamad yusof bin mohd rashid  No Bank info
M91-M-53764  AZHAR  No Bank info

Sabtu 14/5/2011

Kepada kesemua ahli WOW Program,

Senarai dibawah adalah rakan2 yang belum update bank info lagi, dan pihak toneexcel tak dapat nak bagi duit komisyen.

Nama:
Hasnah binti Don,
Harmyzah binti Ahmad Amaluddin,
HAPSAN BIN MOHD JOHANI,
ZABARUDDIN  JUSOH,
Iskandar Zulfirdaus bin Abdul Wahab,
Samsul Bin Samsam,
Mohamad Fadzli Bin Hashim,
Megat Darus Bin Megat Abdullah,
Zainal Abidin bin Mohammad Salleh,
zuraidah binti baharom,
azidawaty bt aziz,
aziz bin bidin,

Member ID:
M91-M-29799, M91-M-39451, M91-M-41095, M91-M-41528, M91-M-41530, M91-M-41596, M91-M-42354, M91-M-42953, M91-M-43535, M91-M-44110, M91-M-16326, M91-M-23709.

Jika ada pertanyaan sila hubungi toneexcel 010-5000 969


Dari Meja Admin
ToneexcelDotBIZ
010-5232047

Sabtu 16/4/2011

Pemberitahuan:

Mulai 16.4.2011 (Sabtu) Pihak ToneExcel telah membuat beberapa perubahan besar, jadi ada video2 didalam website ini yang belum diupdatekan dan tidak selari dengan pengumuman ini.

Terdapat beberapa pembaharuan yang telah diumumkan secara rasmi oleh pengurusan ToneExcel. Dibawah ini saya senaraikan perubahan tersebut.

Mulai 16.4.2011 (Sabtu)

1) Harga simkad (WOW Starter Pack) telah dinaikkan kepada RM80. (Sebelum ini RM70)
2) Manakala airtime yang ada dalam simkad tersebut adalah RM30 (Sebelum ini RM33)

3) Jika kita menaja seorang maka kita akan dapat RM20 (Sebelum ini kita dapat direct sponsor - Level 1 - kita tak dapat apa-apa)
Maknanya jika kita sponsor 10 orang maka kita akan dapat 10 x RM20 = RM200
Mana-mana yang kita sponsor dari 1-15hb maka komisyen akan dimasukkan kedalam akaun kita pada hujung bulan. Mana-mana yang kita sponsor dari 16-31 maka komisyen akan dimasukkan kedalam akaun kita pada tengah bulan.


Dengan syarat, aktifkan simkad tersebut dan terus topup chit yang dilampirkan sekali dan terus sms sesiapa sahaja. (Dulu boleh tangguh2 topup tersebut dan dulu nak aktifkan cukup dengan miss call sahaja).

4) Minima topup setiap bulan hanyalah RM20 sahaja (Sebelum ini adalah RM40)

Semoga dengan perubahan ini memberikan suntikan untuk kita maju didalam program ini.
Jika ada pertanyaan lanjut boleh terus talipon Khidmat Pelanggan Toneexcel 010-5000969


Dari Meja Admin
ToneexcelDotBIZ

Selasa 22/3/2011

Salam sejahtera sahabat semua,

Malam tadi saya mendapat info terkini dari ToneExcel, mereka akan mulakan peraduan mulai dari hari ini 22.3.2011 sehingga penghujung bulan Jun2011.

Pertandingan Umum - sesiapa yang membuat direct sponsor paling ramai dari hari ini sehingga penghujung bulan Jun11, akan mendapat hadiah RM10,000

Pertandingan Bulanan
1. Mulai hari ini hinggi hujung bulan April11
2. Sepanjang Bulan May11
3. Sepanjang Bulan June11

Setiap bulan, sesiapa yang direct sponsor pada bulan tersebut akan mendapat;
Pemenang Pertama: RM3,000
Pemenang Kedua: RM1,500
Pemenang Ketiga juga RM1,500

Diharap ini dapat membakar semangat kita untuk meningkatkan pencen kita yang sedia ada.

Kalau anda masih belum menyertai Program WOW TuneTalk-ToneExcel ini, luangkan sedikit masa untuk melihat video ini.
KLIK DISINI


Tetapi bagi rakan yang di Indonesia, Thailand, Brunei, Philipine dan Singapura, tunggu dulu, saya dengan ToneExcel akan mengembangkan perniagaan mereka ke Singapura dan Thailand pada tahun 2011.


Terima Kasih
Admin ToneExceldotBIZ
0122856223
http://mazelanabas.biz/kb.html


Sabtu 19/3/2011

Kepada kesemua ahli WOW Program,

Kepada yang berkenaan,
Kami mendapat email daripada pihak ToneExcel bahawa terdapat beberapa rakan kita yang sudah layak mendapat komisyen, tetapi pembayaran tidak dapat dilakukan kerana bank info didalam member area belum diupdatekan lagi. Dibawah ini kami senaraikan nama tersebut.


1) M91-M-26798 710115055113 ZAHARI BIN TENTING
2) M91-M-28970 560901086979 AMIRNORDIN BIN YAHYA
3) M91-M-32105 630828106574 HASNAH BINTI HARIS
4) M91-M-12786 581012715571 AZWEN BIN ALIAMRAN
5) M91-M-16326 791212025132 NOOR AZIDAWATY BT AZIZ
6) M91-M-23709 670416015867 AZIZ BIN BIDIN

Sila masuk kedalam member area anda di http://toneexcel.com dan klik di Edit Bank Info dan isikan maklumat bank anda dengan segera. Duit tu, tak mahu ke.....

Dari Meja Admin
0122856223


Dari Meja Admin
ToneexcelDotBIZ

Khamis 23/2/2011

Kepada kesemua ahli WOW Program,

Sesiapa yang membeli simakad sebanyak 30 keping akan mendapat T-Shirt. Canggih sungguh T-Shirt tersebut. Disini saya berikan contohnya:


 
Segera selagi stok masih ada.

Dari Meja Admin
ToneexcelDotBIZ

Dari Meja Admin ToneExcelDotBIZ
| Home | Beli-SimKad | Aktif-Simkad | Soal/Jawab | Hubungi | Testimonial | Berita | List Agen | Upgrade | Video | Login |