Apa untungnya Tone Excel?

Penerangan mengenai bagaimana nak dapat untung di Tone Excel.

Apakah keuntungan menjadi pengedar/penjual simkad Tone Excel ini?
Pertama:
Jika anda berjaya mendapat seorang pelanggan atau pengguna simkad Tone Excel yang diregisterkan dibawah id anda sendiri, anda akan diberi komisyen sebanyak RM20 dan duit komisyen itu dimasukkan terus kedalam bank anda.

Simkad Tone Excel

Kedua:
Setiap kali pelanggan anda tersebut topup simkad Tone Excel mereka, anda akan mendapat komisyen sebanyak 6% dari jumlah nilai topup mereka. Komisyen ini akan dikumpulkan setiap bulan dan akan dimasukkan kedalam bank anda pada 21hb bulan hadapannya.

Ketiga:
Jika pelanggan anda juga menjadi pengedar simkad Tone Excel ini, anda juga akan mendapat 3% dan 11% keuntungan daripada jumlah topup pelanggan kepada pelanggan anda tadi.

Simkad Tone Excel

Contohnya,
jika dalam bulan ini, anda berjaya mendapatkan 5 orang penggunakan simkad Tone Excel, maknanya Level-1 anda ada 5 orang, dan yang 5 orang tadi juga berjaya mendapatkan 5 orang pengguna simkad Tone Excel, bermakna Level-2 anda menjadi 25, dan perkara yang sama berlaku, 25 orang tadi pun berjaya mendapatkan 5 orang pengguna yang lain, maknanya level-3 anda adalah 125 orang. Katalah setiap seorang topup handphone mereka sebanyak RM50 sebulan, maka anda akan dapat komisyen sebanyak RM740 tiap-tiap bulan selagi mereka topup handphone mereka sebanyak itu. Kalau 10 tahun mereka masih lagi topup, maka selama 10 tahunlah, setiap bulan anda akan mendapat komisyen tersebut. Kerja sekali, komisyen berkali-kali.

Simkad Tone Excel

Contoh kedua,
katalah anda hanya dapat 10 orang pengguna sahaja dalam Tone Excel ini, dan 10 orang tadi juga mendapat 10 orang pengguna baru sehingga level ke-3 anda, dengan anggaran yang kesemua mereka topup RM50 setiap bulan, maka anda akan mendapat komisyen sebanyak RM5,680 tiap-tiap bulan selagi mereka topup handphone mereka sebanyak itu dan selama itu.

Simkad Tone Excel

Soalannya, berapa susahkan anda untuk mendapatkan 10 orang pelanggan menggunakan simkad Tone Excel ini daripada 27,000,000 pengguna telefon di Malaysia ini?

Untuk lebih faham bagaimana anda boleh dapat duit sebagai pengedar simkad Tone Excel ini, anda boleh lihat video ini terlebih dahulu:



Bagaimana syarat untuk menjadi pengedar menjual simkad Tone Excel ini?

Pertama:
Setiap bulan anda perlu topup minima RM20. Jika tidak komisyen tidak akan dimasukkan kedalam bank anda.

Kedua:
Anda perlu memiliki sekurang-kurangnya 3 keping simkad Tone Excel sebagai stok awal.

Jadi jika anda ingin banyak dapat komisyen, maka anda perlu mendapat seramai mungkin pelanggan yang berdaftar menggunakan atau dibawah id anda.




Testimoni Penjual Simkad Tone Excel

toneexcel.biz Nama saya Sulaiman bin Ismail, dah bekerluarga mempunyai seorang anak. Sekarang ini saya tinggal di Kota Kinabalu, Sabah. Dulu saya bekerja sebagai penguatkuasa di agensi Anti Dadah Kebangsaan, di Kementerian Dalam Negeri selama 6 tahun. Ketika itu gaji pokok saya adalah RM2,100 sebulan.

Saya memulakan bisnes ToneExcel ini pada 16 Julai 2012, lebih kurang 4 tahun 4 bulan (sehingga saya buat karangan ini pada Nov.2016). Bila saya menjalankan bisnes Toneexcel ini, komisyen bulan pertama saya adalah RM7.20. Tetapi sekarang dalam sekitar RM40,000 sebulan.

Syukur, dengan rezeki melalui ToneExcel ini, saya dapat beli tanah 10 ekar, sebuah kereta dan juga membina rumah diatas tanah tesebut.

Sekarang saya suda ada kebebasan masa, saya tidak bekerja,saya ada kuasa membeli, apa yang saya nak saya boleh beli Alhmdllh... ingat pesan saya rakan2.. saya sangat2 sarankan anda mendaftr bukan kerana anda tidak cukup duit.. saya sarankan anda mendaftar kerana anda juga adalah pengguna handphone... tidak mustahil suatu hari nanti anda perlukan handphone itu untuk tambah pendapatan anda... siapa tahu

Terima kasih Sulaiman Ismail




Testimoni Penjual Simkad Tone Excel

toneexcel.biz Nama saya WONG YEAK HUA. Saya mula kerja pada tahun 2001 lepasan SPM dan kerja sampai tahun 2015 jadi dalam masa 14 tahun ni saya hanya sebuah machine diset oleh majikan saya tidur, kerja, tidur kerja, tidur, kerja NO family day, NO leave, apa saya dapat selama 14 tahun kerja saya dipecat 6-7 kali, saya dapat 0, apa apa pun tak dapat malah bank accout saya selama 14 tahun RM 0.00 kadang2 RM 20, kadang2 70 saya digolongan miskin. Beli apa melalui bank mesti 100 % ditolak bank. Saya mungkin seperti anda, sentiasa cakap tak ada duit, duit tak cukup, gaji tak cukup mahu cari kerja lebih baik dan gaji tinggi tapi masih kerja di tempat sama, tapi selalu fikir begini kenapa? sebab takut hilang kerja takut tak ada gaji.

Saya beli sebuah kereta Proton 1st hand pada tahun 2004 demi kerja, setiap bulan, saya terpaksa bayar loan RM 420. Kereta saya kena langgar, orang lari, saya tak mampu repair. Bila kena buang kerja, saya tak mampu bayar, 2-3 bulan tak bayar, hampir kena tarik bank. Antara perut dan kereta, mana 1 penting? Nilah hasil saya kerja selama 14 tahun.

Pada tahun 2009, saya masih kerja kat Miri, bapa saya sakit, saya pandu 1 hari 1 malam, balik ke Kuching, suruh dia pergi check hospital, apa masalah tapi, 2 minggu puas saya pujuk, dia tak mahu, sebab bapa saya takut hilang kerja, takut tak ada duit, tak ada insurance. Apa bila saya berjaya pujuk, dia disahkan dijangkiti penyakit Kancer dan tunggu masa. Tapi masa tu, saya terpaksa balik kerja, sebab cuti saya dah tamat selepas 1 bulan, bapa saya meninggal dunia,

DISEBABKAN KERJA, SAYA TAK NAMPAK BAPA SAYA KALI TERAKHIR, SAYA JUAL MASA, KELUARGA, TENAGA, KESIHATAN, SEGALA BAGI BOSS SAYA. AKHIRNYA SAYA DAPAT NOTHING ......

Saya temu Tone excel pada tahun 2012 bulan December. Masa tu, saya seperti anda juga, tak ada duit, gaji tak cukup, apa saya fikir masa tu, RM90 takut kena tipu.

Saya hari ni bersyukur, saya tak lepaskan peluang Tone excel ni masa tahun 2012, saya cuba, saya ubah, saya buat dan Tone excel betul betul bantu saya dalam masa yg singkat.

Saya dapat pakaj Umrah, disebabkan saya bukan agama Islam, saya dpt tukar wang sebanyak Rm 4000 pada tahun 2014, sebelum Hari Raya. (Walaupun saya bukan Islam, saya sangat galakkan kawan agama Islam, kalau boleh, join Tone excel, kamu cuba fikir, berapa lama kamu kerja? 5 tahun, 10 tahun atau lebih? Ada tak kamu tabung duit ke Umrah? Saya tanya banyak kawan Islam, mereka cakap tak ada, tapi saya buat Tone excel 1 tahun saja, saya dapat)

Saya gembira sebab kereta yg buruk saya, dengan Tone excel saya dapat kereta baru, walaupun bukan kereta mewah, 100% wang dari Tone excel. Bagi saya, isteri dan anak, saya rasa amat cukup.

Saya dulu digolongan Miskin, saya terpaksa minta BRIM, tapi, tahun 2015 Brim bagi tahu saya, mohonan saya ditolak, sebab pendapatan lebih dari RM5000, dan saya pergi lapor Income tax saya tahun 2015 bulan April, saya kena caj Tax. Tone excel beri saya semua ni. Sekarang saya bukan kaya, tapi saya sekarang bersyukur sebab saya dapat keluar dari segala masalah kewangan saya.

Daripada WONG YEAK HUA.




Testimoni Penjual Simkad Tone Excel

toneexcel.biz Nama Siti Nor hidayu bt Mr Sherzada, tinggal di Semenyih, Selangor dan telah mempunyai 3 orang anak. Sebelum menyertai ToneExcel ini, saya bekerja sebagai SalesGirl di kedai perabut didalam Tesco Semenyih dengan gaji RM850 sebulan selama setahun lebih.

Pada 8/12/2013 (lebih kurang 1 tahun 6 bulan) saya mula menjadi pengguna simkad ToneExcel dan dalam masa yang sama mula mempromosikan bisnes ToneExcel kepada orang lain. Promosi saya pula banyak menggunakan facebook saje.

Saya masih ingat komisyen pertama saya menjalankan bisnes ini adalah sebanyak RM80.10 (Lapan puluh ringgit sepuluh sen sahaja). Kalau nak dibandingkan dengan gaji saya sebagai SalesGirl iaitu RM850, memanglah jauh panggang dari api. Tetapi selepas hanya 1 tahun 6 bulan, komisyen yang saya dapat setiap bulan sudah melebihi RM5,000 (Lebih lima ribu ringgit setiap bulan).

Dahulu, sebelum menjalankan bisnes ToneExcel ini, nak berbelanja, perlu berjimat sana sini, tapi sekarang, nak apa saje insya Allah dapat. Dulu masa bersama kedai perabut lebih lama masa bersama suami, tapi sekarang, masa 24 jam bersama anak dan suami, bebas nak kemana saja, xde terikat dengan masa lagi. Dahulu ada hutang, sekarang dah xde hutang, alhamdulillah.

Dengan komisyen dari toneexcel ini, saya dapat beli barang kemas, alhamdulillah permintaan anak2 dapat saya tunaikan seperti basikal, tab, mainan dll.

Nasihat sy kepada rakan2 yg blum join tone Excel... Jika anda nk bebas dari masalah kewangan anda buat lah bisnes tone Excel... PASTI kehidupan anda akan berubah 100%, insya Allah... Join skrg Jgn tggu lagi...

Terima kasih Hidayu SherZada




Testimoni Penjual Simkad Tone Excel

toneexcel.biz Nama saya Mashitah Abd Kadir dan suami saya Nor Shahidi Hamdan. Kami mempunyai 2 orang puteri.

Sekarang, kami tinggal di Kangar, Perlis. Saya masih lagi bekerja di sektor awam, dan suami telah pun pencen muda pada 10/2014 setelah 10 bulan join ToneExcel. Dahulunya dia bekerja di Stanson Marketing (Roti High 5) sbgai salesman dan pemandu lori selama 7 tahun. Dia terpaksa bangun jam 4 pagi dan pulang x tentu masa.

Kami menyertai ToneExcel pada 18/01/2014. Komisen bln pertama hanya lah RM79.40. Alhamdulillah, komisen skrg dah mencecah 5 angka. Banyak sangat perubahan bila kami menyertai program ini. Kehidupan berubah 360 darjah sebelum ini, hidup boleh dikatakan kais pagi makan pagi..kais ptg mkn petang...kami mengharapkan 100% duit gaji bulanan.

Banyak dah yg saya & suami dapat membeli dlm Toneexcel ini..segala perbelanjaan harian, ditanggung oleh ToneExcel, hutang2 saya sangat banyak (mcm2 bank ada) dan diselesaikan sedikit demi sedikit menggunakan duit Toneexcel. Dalam ToneExcel antara yg mampu saya beli Tanah, bbrapa buah Telefon, laptop, barang kemas, ubahsuai rumah yang masih dlm pmbinaan, dan pelbagai lagi Alhamdulillah.

Nasihat Kami pada yg belum Join, Joinlah sekarang jangan tunggu2 lagi jika anda ingin merasai apa yg kami rasa dan ahli2 toneexcel yg lain rasa.

Daripada: MASHITAH BINTI ABD KADIR DAN SUAMI NOR SHAHIDI BIN HAMDAN




Testimoni Penjual Simkad Tone Excel

toneexcel.biz Nama saya Sahad bin Gaffar. Saya sudah berkeluarga dan mempunyai tiga orang anak. Saya tinggal di sekitar daerah kudat sebuah pekan kecil diutara negeri Sabah. Saya sebenarnya masih kerkhidmat sebagai seorang guru di sebuah sekolah rendah. Jika ditanya berapa gaji saya, bolehlah cukup untuk meneruskan hidup bersama keluarga.

Saya menyertai Toneexcel sekitar pertengahan tahun 2012 namun, saya jalankan program ini secara free time sahaja sehingga kini. Program ini sangat santai dan mudah dilakukan. Ia tidak menjejaskan kerja asal saya. Jika diimbas kembali, komisyen bulan pertama saya hanya sekitar RM48 sahaja. Namun, sekarang pendapatan daripada komisyen Toneexcel sudah menghampiri RM20,000 sebulan. Bisnes Toneexcel ini saya hanya lakukan secara keseluruhannya secara free time.

Nasihat saya kepada rakan2 yg belum menyertai program ini, bertindaklah segera. Daftar secepat Mungkin. Kerana jika anda masih berlengah lagi pasti anda akan terus Rugi dan tidak menikmati faedah yg sangat banyak dalam program toneexcel.
Anda buat anda dapat.
Anda ubah Anda berubah.

sekian terima kasih
Sahad Gaffar

Webreplika ini atas karangan Mazelan Abas, dan dibawakan kepada anda oleh:
Suzana Jamil
0172795657 (whatsapp/wechat/sms/call)™
Member IDP: 202453

Saya ingin berjaya bersama-sama ANDA dalam Tone Excel ini. Hubungi saya segera.

Kembali ke Muka Utama.